Цели 65 награди очакват най-креативните майстори на камерата, а двама от тях ще завоюват големите награди на публиката и специалното жури на фотосъстезанието

Фотолюбители със спортен духСъюзът на пивоварите в България (СПБ) обявява фотоконкурс на тема „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”. Инициативата има за цел да активира колкото се може повече семейства да изпратят снимки, които са вдъхновени от идеята „Мама, татко и аз заедно спортуваме и се забавляваме”. Надпреварата се провежда на фейсбук страницата на Съюза на пивоварите https://www.facebook.com/pivovari в рамките на кампанията за популяризиране на масовия спорт като алтернатива и превантивна практика децата да не експериментират с алкохол.

Изпращаните снимки трябва да предават основната идея на инициативата и да отговарят на официалните правила, публикувани във фен страницата на СПБ във фейсбук. Конкурсът се провежда от 30 юли до 30 октомври, като в него има право да участва всяко лице над 18 години. През този период потребителите ще могат да качват съответните тематични кадри и да се борят да съберат най-много гласове (лайкове).

Авторът на най-харесваната снимка ще спечели голямата награда на фотосъстезанието – планинско колело Dunlop DS26. Освен призът на публиката, независимо жури ще присъди и втора голяма награда – комплект ракети за тенис на корт Willson. По време на конкурса на участниците ще бъдат раздадени и 63 поощрителни награди, разпределени на томболен принцип.

Съюзът на пивоварите пожелава успех на всички фотолюбители със спортен дух и очаква лятото да даде много поводи за креативни снимки на родители и деца, за които спортът и заниманията на открито са начин на здравословно общуване, съприживяване на забавни моменти и желание за повече споделени усмивки.

Съюз на пивоварите в България в партньорство със:
Столична община, Главна дирекция „Национална полиция”, Министерство на младежта и спорта, Дневен консултативен център за деца, юноши и родители към ПИЦ-София, Асоциация „Солидарност”, Българска федерация по баскетбол, Българска работническа федерация „Спорт и здраве, Спортна асоциация МВР, спортни сдружения и клубове.

Допълнителна информация за кампанията „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат” и за фотоконкурса със същото мото ще намерите на сайта www.pivovari.com и на телефон 02/989 40 24.

Превантивната програма на Съюза на пивоварите се осъществява с доброволчески труд и със 100% целево финансиране, осигурено от пивоварните компании: ”Болярка - ВТ”АД, „Бритос” ЕООД, “Загорка” АД, “Каменица” АД, “Карлсберг  България” АД, “Ломско пиво” АД.