Рекламирайте при нас!Bulgariandrinks.com е един от най-популярните и търсени портали, специализиран в предоставянето на специфична и професионално подготвена информация от областта на алкохолните и безалкохолни напитки в България.

Ние стриктно спазваме правилата и етичните норми в своите партньорски отношения.

Защо има смисъл да рекламирате тук?

Присъствието Ви в Bulgariandrinks.com чрез актуална информация за Вас и Вашата дейност Ви гарантира ефективна реклама с минимални инвестиции и усилия. Ние можем да доставим Вашето послание до широк кръг от любители и специалисти в един от най-модерните и проспериращи сайтове в страната.

Прецизността и професионализма на нашия екип би могла да привлече много желани от Вас посетители, търсещи в Интернет пространството това, което предлагате като продукт или услуга. Това от своя страна неминуемо би увеличило аудиторията и ефективността на вашата кампания.

Чрез нашият сайт, Вие достигате директно да Вашите клиенти, настоящи и бъдещи бизнес партньори.

Всяка една рекламна форма в Bulgariandrinks.com е подходяща както за Вашето лично представяне, така и за представяне и налагане на определен продукт, марка или услуга на българския и световен пазар.

Доброто познаването на Интернет и прилагането на подходящи инструменти за популяризирането на дадена компания, продукт, или услуга, ни дава възможност да предложим на всеки наш клиент специфичен и изгоден рекламен план. Гъвкавостта на нашите решения са ключът към Вашите бързи и ефективни резултати!

Нашите основни рекламни форми и цени: Изтегли


Основни рекламни позиции

Ако считате, че рекламата в Интернет е нещо ново и непознато за Вас - заедно можем да изготвим най-добрия и ефективен план съобразно Вашите нужди. Като начало може да се запознаете и с част от специфичната терминология.

Основни термини използвани в Интернет рекламата