Последни новини и събития

Доброволното етикетиране на бирите в ЕС …

Прозрачност и отговорност към потребителите са в основата на кодексите за поведение на пивоварния бранш Пивоварите на Европа отчетоха отново своя напредък за доброволното етикетиране на пивото с данни за съставките и енергийната му стойност по време на традиционната есенна среща на сектора в Брюксел. Според организацията информираните  граждани, които  взимат...

21-10-2021

Read more

Оптоинженеринг СД

СД "Оптоинженеринг" е основано през 1989г. като първата българска малка частна фирма за производство на оптични уреди и лабораторна стъклария.

Ние произвеждаме и предлагаме :

  • Медицинска оптична апаратура
  • Бинокли, мерници за ловно оръжие, наблюдателни уреди
  • Широка гама измервателни лупи за контрол
  • Специализирани оптични уреди по заявка на клиента
  • Лабораторна стъклария
  • Сервизно обслужване на оптични уреди

От 2000г. фирмата притежава собствена материална база, закупена при приватизацията на ОМЗ - София, заедно с необходимите машини, съоръжения и апаратура за контрол на готовата продукция. Ние имаме дългосрочно сътрудничество с такива партньори като "Карл Цайс" - Йена, "Ломо" - Петербург, "Кавалиер - Симакс" - Чехия, за които произвеждаме детайли и възли за оптично оборудване и стъклена апаратура.

В България наши клиенти са "Биовет" - Пещера, МБЛАС "Пирогов", "Аурубис - България", Санфарм ЕООД, НЦ по метрология, МВР, МНО и др.

За контакти:

гр. София ул. Адам Мицкевич 4
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: 0887 371 348
Факс: 02 / 827 02 53