Последни новини и събития

Силно българско присъствие на Европейски…

Български научни изследвания бяха представени на Европейския форум на пивоварите и 38-ия Конгрес на Европейската пивоварна конвенция (ЕBC) в Мадрид. Паралелно с това, традициите, развитието и иновациите в бирената индустрия у нас станаха достояние на участниците в събитието чрез водещата статия в „BrewUp“, списанието на Пивоварите на Европа. Материалът, посветен...

09-06-2022

Read more

ПИМ ООД - Хасково

ПИМ ООД - Хасково

ПИМ ООД е утвърден производител на машини, съоръжения и технологични линии за хранително-вкусовата промишленност със сериозно присъствие на българския и на международния пазар. Компанията е специализирана в изграждането както на големи винзаводи, така и на малки винарни с капацитет до 100 тона грозде на сезон и индивидуални изисквания към оборудването. Произвеждаме приемни линии и съдове за съхранение, технологични ферментационни съдове, специализирано оборудване за винарски изби.

ПИМ произвежда и съвременни технологични линии и оборудване за преработка на мляко, месо, шоколадови изделия, макарони, кетчуп и майонеза. Ние работим съвместно с нашите клиенти, за да намерим заедно най-доброто решение за най-добрите съоръжения.  Дружеството обезпечава и осигурява техническа поддръжка и консултация на монтираните и работещи съоръжения.

За контакти:

ПИМ ООД

6300 Хасково бул. В.Левски 6

Телефон: +359/38 664 601

Факс: +359/38 664 604

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.pimbg.com