Последни новини и събития

Силно българско присъствие на Европейски…

Български научни изследвания бяха представени на Европейския форум на пивоварите и 38-ия Конгрес на Европейската пивоварна конвенция (ЕBC) в Мадрид. Паралелно с това, традициите, развитието и иновациите в бирената индустрия у нас станаха достояние на участниците в събитието чрез водещата статия в „BrewUp“, списанието на Пивоварите на Европа. Материалът, посветен...

09-06-2022

Read more

Вила Любимец и Вила Хисар

Вила Любимец

“Вила Любимец" и "Вила Хисар" са търговските марки за производство на висококачествени червени и бели вина на Вертикал ЕАД.

На българския пазар се появяват преди пет години, когато покрай регионите на градовете Любимец и Хисар се засаждат първите декари лозя, откъдето идва и наименованието на самите продукти.

Фирмата притежава 4 500 дка нови лозови масиви в регионите на град Любимец и Хисар. Насажденията със селектирани сортове грозде се отглеждат по най-съвременни лозарски техники и под строг технологичен контрол. Фирмата е ориентирана към производство на качествени продукти , от ново поколение с цел пълно задоволяване на нуждите и взискателния вкус на ценителите на виното.

Вината на Вила Хисар и Вила Любимец носят отличията на конкурси като Decanter, International Wine Challenge, Vinalies Internationales, Винария, Винена Завера и Винен Индекс България.

За контакти:

Вила Любимец & Вила Хисар

Пловдив 4000 ул. Любен Каравелов 7

Телефон: +359/32 659 000

Факс: +359/32 659 020

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.villalyubimets.com