logo-index-6-1-sINDEX-6® е производител на машини и автоматизирани технологични линии за пълнене и пакетиране на напитки и храни от 1990 г. Oборудването, произведено от нас обслужва местни и световни марки в широк диапазон от производителности и опаковки (стъкло, PET, HDPE, PP). Предлагаме цялостни решения, както и отделни машини и модули за разнообразни производства с различни технологични характеристики:

  • за вина и алкохолни напитки - изплакващи и стерилизиращи машини за бутилки, дозиращи машини по ниво под нисък вакуум, и по обем, затварящи машини с модули за различни видове тапи и капачки, етикетиращи машини за набор от етикети, бандероли и т.н., опаковащи роботи за групови опаковки във фолио и картон; Мултиблок решения (Pragmatic®) за диапазон от производителности (от 800 до 15000 бут./час).
  • линии за дозиране и пакетиране на кетчуп, майонеза, сосове, горчица, детски пюрета, олио, зехтин, джемове, мед и много други;
  • високо технологично ULTRA CLEAN оборудване за бутилиране на ESL микробиологично чувствителни продукти в чиста среда - от серията AssetClean™ за мляко и млечни напитки, натурални сокове и води;
  • за козметични продукти и битова химия;
  • за моторни масла, добавки и експлоатационни течности.

Нашите IND-серии машини, обслужващи технологични процеси в индустрията:

IND–WASH - линейни и роторни миещи и подсушаващи машини за стъклени или PET бутилки, използващи различни разтвори: вода, озонирана вода, водороден прекис, стерилен въздух или вода, горещ въздух, пара.

IND–DOSE - линейни и роторни бутилиращи и пълнещи машини за дозиране по ниво, по обем, електронно контролирано дозиране с висока точност, дозиране по тегло или по поток.

IND–CLOSE и IND–ТEST - роторни и линейни затварящи машини за коркови тапи, Pilfer-Proof капачки, винтови, Press-On, Twist-Off, Press-Twist капачки, капсулатори за PVC и полиламинатни капсули.

IND–LAB - етикетиращи роторни и линейни машини за всички видове стъклени, PET, HDPE, PP опаковки, за етикети на руло, етикети, използващи студено или топло лепило, за самозалепващи етикети, за термосвиваеми етикети тип “sleeve”, за бандероли и др.

IND–PACK - пакетиращи машини за групови опаковки в термосвиваемо фолио, и в кашони.

IND–ТRANS - пластинчати, въздушни конвейери, буферни системи и допълнително оборудване.

В INDEX-6® е внедрена интегрирана Система за управление на качеството EN ISO 9001:2008, за управление на околната среда ISO 14001:2004 и управление на здравословните и безопасни условия на труд OHSAS 18001:1999. Произвежданото оборудване притежава CE сертификат за съответствие с Европейските норми за безопасност на продуктите.

За контакти:

ИНДЕКС-6 ООД

4004 Пловдив ул. Кукленско шосе 28В

Телефон: +359/32 60 15 60

Факс: +359/32 67 44 99

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.index-6.com