Партньорската компания МАВВИ ЕООД от България и Техновитис АД от Италия, родена от идеята да предложи структурирани услуги насочени към обслужване на земеделски фирми на управленско ниво и реализиране на лозови масиви, овощни градини или агро системи “до ключ”, цялостно проектиране, доставка на всички необходими материали и тяхното влагане.

Ние предлагаме:

  • Проектиране, доставка на материали и изпълнение на лозови масиви, овощни градини от всякакъв тип, „до ключ", придружени със съответни проучвания и проект за реализиране, икономически инвестиционен и амортизационен план, анализ на необходимите материали и възможни варианти, клониране и присаждане на растения. Система за изпълнение.
  • Проектиране, доставка и изпълнение на системи за защита от градушка и напоителни инсталации на всички видове земеделски култури, придружени със съответни проучвания и проект за реализиране, икономически инвестиционен и амортизационен план, анализ на необходимите материали. Система за изпълнение.
  • Безвъзмездно изготвяне на проектна документация за кандидатстване по Европейски програми за развитие на земеделието. В нашата работа ние сме партньори с водещи европейски фирми, гаранция за прилагане на европейските норми в земеделието, и превръщането му в привлекателен бизнес, осигуряващ висок жизнен стандарт на заетите, чрез стабилизиране и нарастване на доходите от дейността им.

За контакти:

гр. Пловдив ул. Брезовска 36

Телефон: +359878485274

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.tecnovitis.it